Жіночі сандалі Adidas
Щоліта я проходжу один і той самий квест — знайти зручне, легке та стильне взуття, яке не натиратиме після першої ж прогулянки. Вже звикла, що більшість “модних” сандалій виглядають гарно лише на фото, а в реальному житті перетворюються на тортури для ніг. Цього року вирішила, що більше не жертвуватиму комфортом заради зовнішнього вигляду.
Після кількох невдалих покупок я нарешті згадала про одну важливу річ: спортивні бренди теж мають літні колекції, і вони роблять взуття з думкою не лише про спорт, а й про щоденний комфорт. Так я натрапила на жіночі сандалі Adidas https://www.adidas.ua/zhinki/vzuttya/sandaliyi-ta-pantoleti Чесно кажучи, це було як ковток свіжого повітря після всіх тих незручних пар.
Модель, яку я вибрала, була з м’якою устілкою, регульованими ремінцями та дуже легкою підошвою. Перші кілька днів я майже не знімала їх — ходила на роботу, гуляла з дитиною в парку, навіть виїжджала за місто. І жодного разу не відчула, що щось натирає або тисне. А ще — вони чудово поєднуються і з шортами, і з сукнями, тому щодня можна виглядати по-різному, не змінюючи взуття.
Мій особистий висновок такий: іноді краще віддати перевагу перевіреним брендам, які справді розуміють, як створити якісне взуття. І нехай це не завжди найдешевший варіант, зате ноги точно скажуть "дякую".